2 Ekim 2015 Cuma

Analar ve anneler dizisi oyuncu kadrosu

Efsane dizilerin yapımcısı Ay Yapım’dan yeni bir dizi hazırlığı daha olduğu medya alemini salladı. 2015 2016 yeni sezonuna Kara Sevda dizisi ile girmeye hazırlanan Ay Yapımda ikinci projenin adı ise açıklandı. Ay Yapım’ın yeni dizisinin ismi Anneler ve Analar olarak açıklandı. Dram tarzında olacak dizi ile ilgili bazı ayrıntılarda netleşti. Anneler Analar dizisinin yönetmenliğini Memet Ada Öztekin yapacak. Anneler Analar dizisi senaristliğini ise Berkin Oya üstlenecek Anneler Analar Oyuncuları Anneler Analar dizisi ile ilgili oyuncu seçimleri devam ederken, başrol oyuncuları ile ilgili bir açıklama yapılmadı.


Anneler Analar dizisi oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler geldikçe sayfamıza eklenecektir Metin Akdüler: 1988 Bursa doğumludur. Medcezir dizisinde canlandırdığı

Orkun karakteri ile tanınmıştır. Anneler ve Analar dizisinde ise erkek başrol oyuncusu olarak oynayacaktır.

 Metin Akdüler: 1988 Bursa doğumludur. Medcezir dizisinde canlandırdığı Orkun karakteri ile tanınmıştır. Anneler ve Analar dizisinde ise erkek başrol oyuncusu olarak oynayacaktır.

 Okan YALABIYIK: Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisi kadrosunda yer almış ve Pargalı İbrahim Paşa rolu ile oldukça ses getirmiştir.

Okan YALABIYIK 1978 İstanbul doğumludur Binnur KAYA: Son olarak Aramızda Kalsın dizisinde rol almıştır. Anneler ve Analar dizisinde bir polisi canlandıran Okan YALABIYIK’ın ablası rolünde oynayacaktır. Analar ve anneler dizisi 1.Bölüm çok yakında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder